Är det så att du funderar över att inreda naturligt och nordiskt? Denna typ av inredning handlar en hel del om naturliga element och minimalistisk inredning med naturliga färger. Att använda naturmaterial är vanligt, som bambu. Du kan till exempelvis satsa på en Tine K bambusoffa. En sådan kan du hitta på https://www.tinekhome.com/. Naturlig och nordisk inredning, det har fokus på välmående. Det är inte fel att komma hem efter en lång dag med många intryck och slippa att ha en massa hemma som även det ger intryck. Hemma ska det vara lugn och ro, med få saker och jordnära färger och material. 

Bra tips är just att använda dig av naturliga färger och material i inredningen. Se även till att skapa en bra förvaring. Välj ut få särskilda saker att ha stående framme. Se gärna även till att prioritera ett bra inomhusklimat och vädra ut varje dag.

Naturliga färger och material

När du ska göra en nordisk inredning, så är det smart att ha genomtänkta färg- och materialval. Dessa bör på ett smart sätt ta in naturen i hemmet och skapa ett lugn. Naturen i sig är ju avstressande och då är det inte fel att ha det även inne. Du kan använda dig av möbler i trä eller flätad bambu som ett exempel. Här är det då inte fel att ha en Tine K bambusoffa! Sedan kan du även satsa på att ha gardiner i naturliga material, samt även mattor och annat. 

Ett stort plus med att inreda i naturliga färger och material, det är att det aldrig går ur tiden. Det blir alltså aldrig omodernt. Det kan vara skönt att slippa följa trender som bara håller i en säsong eller två. 

Ha inte allt för mycket småsaker som stör inredningen. Låt inte heller dina färgval göra det, utan satsa på att inreda med färger som går ton-i-ton. Det ger det hela ett lugnare intryck.

Välj färger du hittar i naturen

När du ska välja färger till hemmet, oavsett om det textilier eller möbler eller väggar, så låt dig inspireras av naturen. Testa gärna att gå ut, promenera längs stranden eller i skogen och ta till dig de färger som tilltalar dig alla mest på denna promenad. Du kanske gillar havet, det blåa och gråa, eller så är det skogens mjuka, gröna färger som är din grej.

En annan sak att tänka på inom denna inredning, samt även annan inredning, det är att ha massor av dagsljus. Välj därför rätt sorts gardiner som släpper igenom detta ljus på allra bästa sätt. 

Satsa på snygga möbler i bambu

Ett bra naturligt material, det är bambu. Det passar bra att ha både inne och ute. Du kan välja att köpa en fin Tine K bambusoffa och kombinera det med snygga fåtöljer och bord i bambu. Hos Tine K Home har du även en hel del fin inredning, just i naturliga och dova färger, som passar väl tillsammans med möbler i bambu och väl in med den nordiska inredningsstilen.